Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
No to ja zacznę ??
Imię: Marcin
Pochodzenie: Polska, Poznań
Dostępność: Co dziennie od ok. 18stej
Staż gracza: Gram od najmłodszych lat (czasy amigi).
Doświadczenie na wielu frontach... Od pierwszego Medal of Honor zaczynając który zaszczepił w żyłach przygodę ze strzelankami. Szybko to się zmienia bo w moje łapy wpada MGS ♥️. Różne "kłejki"
"nukeny" itp. szybko odpadają z mojego jadlospisu? Za tym leci pierwsze R6 i tak zaczyna się zabawa z Tomem C. ???
Pomijając resztę przelotnych romansów typu Far Cry, CoD itp. Szybko zakochałem się w serii Arma i Battlefield. Na tych dwóch seriach skupiła się moja uwaga. W Armię spędziłem parę ładnych lat z jedną załogą. Tam nauczyli mnie gry taktyczne gdzie też zostałem Zwiadowca/snajper, a w BF doszło do tego iż będąc w jednym z klanów udało się prowadzić squad który który regularnie szedł do góry w sekcji 4vs4 i 5vs5 (Rush). Mowa o słynnym BF3 gdzie gracze chcieli stworzyć scenę esport. Prawie się udało ?
. Wystarczy na chwilę obecna? Mam nadzieję że uda się poskładać ogarnięta ekipę z które pogra się w niejedna grę w stylu Role Playing?
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 493.05 kB (Maksimum: 546.23 kB) ]